20070421

Almoster (Baix Camp. Tarragona) 40x50


ALMOSTER (Baix Camp. Tarragona) 40x50
Aquarel·la sobre Paper Kraff.

ANQUIN'S Galeria d'Art

Se situa al peu del Puig d'en Cama de 714 metres. Està enllaçat amb Castellvell del Camp per una carretera que continua cap a Reus, i amb La Selva del Camp per una carretera de segon ordre. La vegetació es principalment de pins i alzines, es cultiva principalment l'avellana i també l'oliva. El poble, situat al peu de muntanya, a 290 metres sobre el nivell del mar, té a l'est la riera d'Almoster. Les cases principals son Cal Víctor i Cal Llombart. L’església està dedicada a Sant Miquel i és del 1704. Els masos principals del terme son Mas de Carreres, Mas de Picarany i Mas del Víctor. Fora de l'agricultura, Almoster és una població on resideixen gent sobretot de Reus que treballen fora del poble.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Joan,

T'escric des d'Artelista, on tens una pàgina creada: http://www.artelista.com/autor/3984292427272974-centellasbanque.html. Crec que ets tu no? Doncs bé, el teu usuario està donat de baixa i els contactes que reps no tels podem enviar.

Tens un contacte important per exposar a Brasil.

Posa't en contacte amb mi: laia@artelista.com.

Anònim ha dit...

he descobert la seva pintura a la revista "pratique des arts" i buscant el seu nom descobreixo el seu blog. M'agrada molt el seu treball, el joc d'ombres i llums.
jeanjacques