20080306

Acollonits !!

Que passa amb la ciutadania catalana si un bon dia un jutge estrella i el tribunal superior español es lleven de mala lluna i ens fan creure que algun dels nostres estimats diaris emissores de radio i TV o partit polític ja no es legal perquè ells ho han decidit així i ja està ?. Cura, que es el que els hi ha passat als bascos i Catalunya es al punt de mira de molts i no precisament per fer-hi petons. Quins son els mitjans que s'ocupen d'aquestes malifetes judicials que pateixen els bascos?. Pocs, molts pocs i de passada. I els partits polítics?. De pena - deu ser allò de, “por si acaso mas vale no maneallo”- no ho entenc, o tenen moltes trampes per amagar o be son tots una colla de cagats i com que no hem vull embrutar, abur que diria el basco!, ja us ho fareu, havia votat sempre però ara canteu-me entre els ABSTECIONISTES, ja en tinc prou!.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amic meu tot és una comèdia i com tu dius cal apartar-se perquè, no t'esquitxi (els cabrejos que provoquen no poden ser bons per a la salut), cal mirar-se'ls en perspectiva per a ser conscients que ens l'estan fotent i com tu fas amb el teu escrit, manifestar-ho. Sempre hi ha algú escoltant.
En el que no estic massa d'acord amb tu és que no participar en les eleccions sigui el millor, ja que si els deixes (en la mínima part que ens correspon a cadascun),els l'hi poses encara més fàcil.

Una forta abraçada
Magi Batet